+385 1 553 1464
info@travelino.hr
Jednodnevni skijaški izlet - Kope

Izdvojena putovanja


 
Jednodnevni skijaški izlet - Kope
Cijena od
260,00 KN
Prijevoz: Autobus, Trajanje: 1 dan
Termini: 10.03.2018
   
kope
                                                     
POŠALJI UPIT

Skijalište Kope je koruški raj zimske rekreacije, druženja i zabave za sve generacije. Nalazi se ne nadmorskoj visini od 1.010 m do 1.542 m.  Skijalište Kope raspolaže s 10 km uređenih skijaških staza, koje povezuju 2 četverosjedežnice i 6 vučnica.  Staze su raznolike i primjerene za sve ljubitelje skijanja ili daskanja, od početnika do vrhunskih skijaša. Za ljubitelje trčanja na skijama na raspolaganju je 15 km slikovitih staza, koje vode bijelim visoravnima od Grmovškovog doma do Ribniške kuće. 
Ako u zimskoj idili želite uživati samo u prekrasnom pogledu na vrhove Pece i Savinjske Alpe, u Kopama imate brojne mogućnosti za nezaboravne zimske šetnje i hodanje po grebenu Pohorja. 

PROGRAM PUTOVANJA 

Polazak autobusa iz Zagreba u 07 sati. Molimo da na mjesto polaska dođete ranije radi ukrcaja opreme, te prijave pratitelju. Ski oprema ukrcava se u prtljažni prostor autobusa. Vožnja do Kopa.  Dolazak u Kope,  preuzimanje skijaških karata. Slobodno vrijeme za skijaške užitke do 21 sat. Koncert  i zabava.  Polazak za Zagreb predviđen je u 02 sata. Dolazak u Zagreb u noćnim satima. 


CIJENE ARANŽMANA PO OSOBI: 260 kn 


Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, jednodnevnu ski kartu (dnevno + noćno skijanje), 1 obrok za vrijeme skijanja, pratitelja putovanja, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje:  putno zdravstveno osiguranje i  osiguranje od otkaza putovanja.
Koncert 10.03.2018: Grupa Vigor

Napomena: minimum prijavljenih 40 osoba.

Načini plaćanja: Kreditnim karticama jednokratno, Internet bankarstvom, gotovina.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa putovanja.
Odgovorni organizator: TRAVELINO – turistička agencija d.o.o., Božidara Magovca 30, 10 000 Zagreb - Hrvatska, OIB 56184242174, MB 2862085, ID: HR-AB-01-080793244. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata, promjene tečaja i/ili izmjene broja sudionika,  organizator zadržava pravo izmjene cijene aranžmana.     
                                                                                                                                                   

 Zagreb, studeni 2017.

kope  kope

Pošalji upit za program

Vaše ime
 
Vaše prezime
 
Vaša email adresa
 
Poruka ili komentar