+385 1 553 1464
info@travelino.hr
Amadria Park Hotel Jakov ex Solaris
Cijena od
KN
Bookmark and Share

Amadria Park Hotel Jakov ex Solaris

Hoteli Solaris 86, 22000 Šibenik
Amadria Park Hotel Jakov ex Solaris
Amadria Park Hotel Jakov ex Solaris
Amadria Park Hotel Jakov ex Solaris
Amadria Park Hotel Jakov ex Solaris
Amadria Park Hotel Jakov ex Solaris

Hotel Opis

Solaris Beach Hotel Jakov smješten je u Obiteljskom dijelu Resorta. Udoban i jednostavan interijer. Od mora i prostrane Obiteljske plaže dijeli ga tek nekoliko koraka. Blizina prvog Vodenog parka u Dalmaciji, bogati program animacije za djecu, Dječjeg grada, Wellness & Spa mediteranskog centra, sportskih sadržaja, restorana i barova, idealno je mjesto za opuštanje, uz miris borova i aromatičnog bilja.

 • Amadria Park Hotel Jakov ex Solaris

  Karakteristike:

  Podaci o hotelu:
  • parkiralište u sklopu objekta uz doplatu
  • kućni ljubimci nisu dozvoljeni
  Prehrana:
  • buffet doručak
  • buffet večera
  Dodatni sadržaji u blizini:
  • stolni tenis
  • odbojka
  • košarka
  Oprema i sadržaj hotela:
  • restoran
  • Wellness centar
  • otvoreni bazen
  • teniski tereni
  • Beauty centar
  • mini golf
  • najam bicikala
  Sve smještajne jedinice sadrže:
  • Besplatni WI FI

  Napomene

  Hotel je otvoren od 07.05..-14.09.2017.
 • Provjeri raspoloživost i cijene

  Od: Do: Odraslih: Djece:
  1. Starost djeteta: 2. Starost djeteta: 3. Starost djeteta: 4. Starost djeteta:
  • Osnovno

   Napomene

   Doplata na licu mjesta: dječji krevetić cca 30 kn dnevno, dnevna ulaznica za Wellness & Spa centar hotela Ivan  (bazeni, sauna i fitness dvorana) za osobe iznad 16 godina cca. 80 kn, Kids pool day (dnevna ulaznica za bazene Wellness & Spa centra hotela Ivan) za djecu od 3-16 godina oko 55 kn dnevno (djeca do 3 godine besplatno),  parking u periodu  01.07.-31.08. je oko 55 kn, u ostalim periodima oko 31 kn dnevno.

   Uvećanje cijene za kraće boravke u terminu 10.06.- 09.09.2017. +20%, u ostalim terminima +10%.

   Hoteli Ivan, Jure i Andrija imaju wi-fi u sobama, ostali hoteli samo u predvorju. Basic brzina je gratis, business uz doplatu.

  • Šibenik

   Solaris Hotels Resort smješten je u centralnoj Dalmaciji, najpoznatijoj regiji Hrvatske s nacionalnim parkovima, sačuvanom prirodom, starim mediteranskim gradovima, ljubaznim ljudima i dobroj hrani.

   Resort se nalazi samo 6km od centra grada Šibenika.
   Nacionalni parkovi Kornati, Krka i Plitvička jezera su u okruženju Solarisa pa ih gosti mogu svakodnevno lako posjetiti.

   Među hrvatskim gradovima Šibenik se ističe jedinstvenim položajem na središnjem dijelu hrvatskog Jadrana, u slikovitu i prostranu zaljevu na potopljenom ušću Krke, najljepše kraške rijeke koja je velikim dijelom Nacionalni park.

   Prekrasni grad jedinstvenog urbanog izričaja, povezan je životopisnim uskim, krivudavim Kanalom sv. Ante s otvorenim morem. Ulaz u kanal čuva renesansna tvrđava sv. Nikole, koja je s još tri gradske tvrđave - sv. Mihovil, sv. Ivan i Šubićevac, simbol stoljetne nepokorenosti Šibenika, ali i jedna od svega tri takve utvrde na Mediteranu.

   Najznačajniji šibenski spomenik poznat u europskom graditeljstvu i uvršten u svjetsku baštinu UNESCO-a, svakako je Šibenska katedrala sv. Jakova iz 15. i 16. stoljeća. Pet generacija na toj je građevni radilo je više od stotinu godina, kreirajući savršene proporcije i dojam kao da je izlivena iz jednog komada. Šibenska katedrala jedina je u europi izgrađena isključivo od kamena, bez uporabe vezivne žbuke i drvenih konstruktivnih elemenata. Zajedno s renesansnom Gradskom vijećnicom te okolnim crkvama, palačama i Kneževim dvorom, u kojem je danas smješten županijski muzej, tvori jedan od najljepših trgova u hrvatskoj urbanističkoj baštini. 

   Šibenik je grad s 24 crkve, šest samostana, četiri tvrđave, atraktivna „Četiri bunara“ nedaleko od Katedrale, 2851 kamene gradske stepenice, najvećim brojem baroknih orgulja te Srednjovjekovnim samostanskim vrtom sv. Lovre – jedinim takve vrste u Hrvatskoj.

   Prekrasni šibenski arhipelag čini 242 otoka, otočića, hridi i grebena sa svega deset otočkih naselja. Najpoznatiji među njima svakako su Zlarin – otok koralja, Krapanj – otok spužvara i Prvić, otok na kojem su oduvijek boravili šibenski plemići.

   S druge strane, šibensko zaleđe skriva pet rijeka, tri velika i deset manjih jezera, pet planina, jedan nacionalni park, dva parka prirode i osam vodopada.

   O živom, suvremenom stvaralaštvu Šibenika svjedoči tradicionalni Međunarodni dječji festival, duga turistička tradicija kojoj gosti širom svijeta svake godine povjeravaju svoj odmor, ali i bogata enogastro ponuda s jedinstvenim vinom Babić, koje se proizvodi od loza iz poznatih primoštenskih vinograda i predstavlja jedno od najkvalitetnijih crnih vina Hrvatskoj.
   Šibenik
   Šibenik
   Šibenik
   Šibenik
   Šibenik
   Šibenik