Gardaland

Izdvojena putovanja

30.09. - Zrakoplov, 6 dana
DUBAI 
02.10. - Zrakoplov, 5 dana
ISLAND - između vatre i leda
GARANTIRANI POLAZAK 
05.10. - Zrakoplov/Bus, 4 dana
SICILIJA
GARANTIRANI POLAZAK 
08.10. - Autobus, 4 dana
SARAJEVO I CRNA GORA 
08.10. - Autobus, 3 dana
MILANO, BERGAMO I TALIJANSKA JEZERA
GARANTIRANI POLAZAK  
18.10. - Zrakoplov, 2 dana
HODOČAŠĆE U LURD
FIRST MINUTE 
04.11. - Autobus/Brod, 9 dana
KLASIČNA GRČKA I ATENSKI MARATON
FIRST MINUTE 
28.11. - Zrakoplov, 9 dana
KUBA
FIRST  MINUTE 
Gardaland i Parco Natura Viva
Cijena od
580,00 KN
Prijevoz: Autobus, Trajanje: 2 dana 
Termini:23.08. - 24.08.2014., 20.09. - 21.09.2014., 04.10. - 05.10.2014., 01.11. - 02.11.2014.
Hotel:  3*
GARANTIRANI POLASCI (osim 01.11.)
   

POŠALJI UPIT

PROGRAM PUTOVANJA

1 DAN | ZAGREB/RIJEKA – PARCO NATURA VIVA – JEZERO GARDA
Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u 05.30 sati. Vožnja preko Karlovca, kroz Gorski kotar do Rijeke. Polazak iz Rijeke s sjevernog stajališta Vrata Jadrana u 08.00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju, uz usputna zaustavljanja. Dolazak u park Natura Viva (uz doplatu na licu mjesta), gdje živi više od 1.500 životinja s pet kontinenata, koje su ugrožene u svojim prirodnim staništima. Po dolasku odlazak na fotosafari i obilazak Safari parka autobusom oko 45 minuta. Tijekom vožnje mogu se vidjeti razne divlje životinje, koje slobodno šeću po parku, a posebno su atraktivne žirafe, zebre, nojevi, hijene, lavovi, gepardi, vodeni konji i nosorozi. Slijedi posjet Zoološkom vrtu Parco Faunistico, koji se obilazi individualno pješice u trajanju oko dva i pol sata. Park obiluje zanimljivim životinjama (vukovi, puma, snježni leopard, tigrovi, čimpanze, deve, papige i druge; djeca mogu hraniti koze), a u sklopu kompleksa se nalazi i park dinosaura s autentičnim replikama dinosaura. Unutar samog parka postoji i zona u kojoj možete predahnuti ili popiti kavu. Nakon razgledavanja odlazak prema hotelu. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

2 DAN | JEZERO GARDA – GARDALAND – RIJEKA/ZAGREB
Doručak i odjava iz hotela. Odlazak u zabavni park Gardaland, treći najposjećeniji zabavni park u Europi, koji se nalazi nekoliko kilometara sjevernije od gradića Peschiera del Garda. Slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama parka, od koji se posebno ističe 6 roller-coastera od kojih zastaje dah; Plavi tornado (viseća čelična atrakcija koja omogućuje najbržu vožnju u parku na 33 m visine brzinom od 80 km/h a zaustavlja se naglim kočenjem); Čarobna planina (vlak smrti koji postiže brzinu od 70km/h i visok je 54 m); Mamut (najveći obiteljski roller-coaster u Italiji); Bijeg s Atlantide (vožnja brodom kroz mističan svijet Atlantide uz urnebesan završni spust); Sequoia avantura (nudi iluziju jedva izbjegnutih sudara i polagane dionice naglavačke); Gusjenica (najzabavniji roller coaster). Preporučujemo i ostale zabavne atrakcije: Colorado boat (vožnja kanuom uz uzbudljiv spust niz slapove Colorada); Svemirska vrtoglavica (omogućuje panoramski pogled na jezero Garda uz adrenalinski spust s visine od 40 m); Leteći otok (vožnja na visini od 50 m uz panoramski pogled na jezero Garda i cijeli park); 4D avantura (kroz 4D naočale gledate kako šišmiši lete prema vama, a stolac vam se miče i cjevčice koje su postavljene za stolce vas škakljaju po nogama; u filmu zaranjate u vodu, a kroz iste cjevčice šprica vas voda); Transgardaland Express (vožnja panoramskim vlakićem kroz cijeli park); Ikarus (zračni vrtlog na 28 m visine); Top spin (uzbuđenje okretanja u vrtlogu); Brzaci džungle (vožnja riječnim brzacima i otkrivanje mističnosti drevnih civilizacija); Gusarski brod; Ramses (laserska bitka u hramu Abu Simbel); Vrtuljak super baby; Čarobna kuća; Kuća strave i druge. U 18,00 sati polazak prema Rijeci i Zagrebu. Očekivano vrijeme dolaska u kasnim večernjim satima.CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 580 kn


Rok za prijavu: 10 dana prije polaska.     Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje:
•    prijevoz turističkim autobusom prema programu
•    1 noćenje s doručkom u okolici Jezera Garda u hotelu 3* u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi
•    pratitelja tijekom putovanja
•    pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.

Cijena ne uključuje:

•    ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja
•    doplata za večeru u hotelu 50,00 kn po osobi (nadoplata se vrši pri uplati putovanja)
•    boravišna pristojba po osobi 1,00 eur (naplaćuje se na licu mjesta u hotelu)
•    ulaznica za GARDALAND (grupa minimalno 20 pax) 27,00 eur, djeca niža od 1 metar BESPLATNO
•    doplata za Sea Life 5,00 eur
•    ulaznica za Parco Natura Viva; 14,00 €
•    dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.).
•    doplata za jednokrevetnu sobu: 250 kn
•    Putno osiguranje  

Dijete do 12 godina na osnovnom ležaju 15% popusta.
Dijete do 12 godina u trokrevetnoj sobi sa dvije odrasle osobe 20% popusta.
Dvoje djece do 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe u *1/4 sobi, svako dijete 20% popusta.


Napomena: cijena ulaznica informativna.

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije.
Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom.
Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:    
Za  državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.
Odgovorni organizator: Bravo putovanja d.o.o.

Pošalji upit za program

Vaše ime
 
Vaše prezime
 
Vaša email adresa
 
Poruka ili komentar