+385 1 553 1464
info@travelino.hr
+385 (0)1 553 1464
info@travelino.hr
 

Google+
Travelino d.o.o.
turistička agencija

Božidara Magovca 30
HR-10000 Zagreb

 
Uvjeti korištenja web stranica

Uvjeti korištenja web stranica

Korištenjem ovih web stranica,  prihvaćate uvjete korištenja i obavijesti koje se ovdje nalaze.

Travelino d.o.o. obvezuje se na zaštitu Vaših osobnih podatka.

Podaci pokriveni sustavom Politike zaštite osobnih podataka (Politike privatnosti) su:
 • ime i prezime
 • datum rođenja
 • adresa
 • e-mail adresa
 • broj telefona i/ili faxa
 • ostali podaci koje nam napomenete, a želite da ostanu tajni
Navedene informacije spremljene su zajedno sa informacijama o tipu smještaja koji želite rezervirati, terminu kada želite putovati te referentni broj. Ove informacije nam pružaju mogućnost za kompletiranje rezervacije odnosno ispis putnih isprava i vouchera. Nadalje ove informacije mogu se koristiti u statističke svrhe prilikom ocijenjivanja naših proizvoda i sl. i za slanje promidžbenih materijala kao što su brošure, katalozi te ostali informativni materijal vezani za naš proizvod.

Prilikom vršenja rezervacija preko Travelino d.o.o., preporučujemo da nam dostavite Vašu e-mail adresu. Na taj način biti ćemo u mogućnosti dostaviti Vam potvrdu o rezervaciji te ćete na taj način biti sigurni da su sve informacije pravilno registrirane.

Prilikom plaćanja kreditnom karticom također ćemo biti u mogućnosti poslati na Vašu e-mail adresu sve registrirane i naplaćene iznose.

Vaš e-mail neće se koristiti u druge svrhe osim gore navedenih bez Vašeg prethodnog odobrenja.

Dostavljanjem Vaših podataka, Vi pristajete da Vas kontaktiramo i ulazite na našu mailing listu. Zaštita privatnosti Vaših podataka trajna je, a u svakom trenutku možete tražiti isključenje s naše mailing liste. Nakon toga, podaci se više ne koriste od strane Travelino d.o.o., osim za interne svrhe, npr. radi informatičke ili statističke obrade podataka. 

Ukoliko ste zainteresirani za dobivanje novosti i posebne ponude redovito, možete se pretplatiti za naš newsletter. Da bi ste mogli zaprimati newslettere potrebno nam je dostaviti Vašu e-mail adresu.

Newsletter se šalje jedanput mjesečno ili prema potrebi češće, a sadrži vijesti, posebne ponude, savjete za odmor i sl. Ukoliko ste se prijavili za zaprimanje newslettera uvijek se možete i odjaviti klikom na link u newsletteru. Također se možete odjaviti na web stranicama klikom na gumb newsletter.

Podaci se čuvaju ne kriptirani ali zaštićeni od neovlaštenog korištenja. Koristimo napredan firewall za zaštitu od neovlaštenog pristupa sustavu te na taj način štitimo Vaše osobne podatke. Firewall također štiti naše interne mreže od neovlaštenog pristupa sa interneta.

Kad plaćate kreditnom karticom, od Vas tražimo da nam dostavite nositelja kreditne kartice, broj kreditne kartice, datum isteka te CVC (Card verification code ). Navedene informacije ne sprmaju se u našim bazama već se spremaju u kriptirane obrasce na serverima koje osigurava naš partner WSPay. To znači da podaci o kreditnoj kartici u niti jednom trenutku nisu zadržani u našem sistemu.

Sva komunikacija u svezi plaćanja osigurana je SSL sigurnosnim protokolom za što je vidljiv valjani certifikat,  a isto je potrebno kako bi ste Vi bili sigurni prilikom plaćanja kreditnim karticama na web stranicama.

Travelino d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije.

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od Vas da nam pošaljete te podatke kako bismo Vam omogućili pristup na naše stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.

Ne prodajemo, ne prenosimo, ne otkrivamo podatke koje prikupimo na našim web stranicama nikome izvan društva Travelino d.o.o.  bez Vaše dozvole, osim:
 1. u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza
 2. slučajevima kada je to potrebno radi zaštite Vašeg života ili tjelesnog integriteta, a Vi niste u mogućnosti dati svoj pristanak za obradu Vaših osobnih podataka
 3. u slučajevima kada je to nužno radi ispunjenja zadataka koji se izvršavaju u javnom interesu
 4. slučajevima kada ste Vi sami objavili te podatke (čl. 7., st. 3., toč. 1., 2., 3. i 4. Zakona o zaštiti osobnih podataka)
 5. slučajevima kada je uključenost druge strane neophodna za ispravno funkcioniranje stranica. U takvim slučajevima, a prije dostave osobnih podataka, druga strana se društvu Travelino d.o.o. obvezuje na čuvanje poslovne tajne.
 6. slučaju eventualne prodaje ili pravnog sljedništva društva Travelino d.o.o, zadržavamo pravo prodaje ili prenošenja Vaših podataka trećoj strani koja:
  • provodi svoje poslovanje u okviru sličnih aktivnosti ili usluga, 
  • pristaje biti slijednik Travelino d.o.o. u pogledu očuvanja i zaštite prikupljenih podataka te 
  • pristaje na obveze ove politike o zaštiti osobnih podataka.

Popunjavajući formulare na našoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naše Politike privatnosti i u njoj navedenim uvjetima. 

Kako bismo uvijek imali Vaše točne podatke u trenutku kad trebate našu uslugu ili drugu informaciju, molimo da nas obavijestite ukoliko dođe do promjene u Vašim osobnim podacima ili ukoliko ste pogriješili pri unosu istih.

Cjelokupan sadržaji objavljen na ovim web stranicama su vlasništvo tvrtke Travelino d.o.o. Božidara Magovca 30, HR 10000 Zagreb, osim djela fotografija koje se ne koriste u komercijalne svrhe, a na zahtjev autora ili vlasnika bit će povučene sa stranica (ukoliko nije postignut ili se ne postigne drugačiji dogovor).

Informacije na ovim stranicama smatraju se ispravnima u trenutku unošenja. Svi podaci redovito će se pregledavati, a eventualne greške odmah uklanjati. Travelino d.o.o. zadržava pravo promjene podataka na ovim stranicama bez posebnog upozorenja.

Korištenjem ovih web stranica obvezujete se da ovdje dobivene informacije nećete koristiti u zabranjene ili ilegalne svrhe ili radnje.

Ove stranice mogu sadržavati linkove na stranice drugih tvrtki ili osoba. Ti linkovi su samo za Vašu informaciju, a Travelino d.o.o. ne snosi odgovornost za točnost informacija ili sadržaj tih stranica. Stranice i adrese na mreži se brzo mijenjaju, i ne možemo uvijek jamčiti za sadržaj svake adrese na koju vas usmjerimo, mo činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da sva preusmjeravanja s naših Internet stranica upućuju isključivno na Internet stranice kvalitetnog sadržaja.

Ako imate bilo kakva pitanja ili dvojbe vezano uz  našu Politiku zaštite osobnih podataka, ili u vezi s Vašim iskustvima s ovom Internet adresom, molimo vas da nam javite na info@travelino.hr. Nastojati ćemo u što kraćem roku ispraviti uočene nepravilnosti.

Web stranice turističke agencije Travelino d.o.o. namijenjene su korisnicima za osobno, nekomercijalno korištenje. Nije dozvoljeno mijenjati, kopirati, distribuirati, prikazivati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koju informaciju, uslugu ili proizvod koji se objavljuje na ovim stranicama.

Travelino d.o.o.  zadržava pravo izmjene svih ili bilo kojeg dijela ove web lokacije te  navedenih uvjeta korištenja web stranica i drugih uvjeta poslovanja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni. Uvjeti korištenja primjenjuju se do raskida istih od Vaše strane ili od strane Travelino d.o.o. Vaš raskid, moguć u bilo kojem trenutku, znači prestanak korištenja ovih stranica i poništenje svih materijala i sadržaja preuzetih i korištenih s iste web lokacije. Promjene ne utječu na već izvršene i uplaćene rezervacije.

Svrha web stranica turističke agencije Travelino d.o.o. isključivo je pomoći korisnicima da se informiraju o ponudi turističkih aranžmana preko opisa i slika, i provjere slobodnih termina bookiranja, te da izvrše rezervaciju i uplatu. Upozoravamo Vas da za provedbu transakcija putem naših stranica morate biti punoljetni, te da ovime prihvaćate financijsku odgovornost za transakcije koje izvršite Vi osobno ili maloljetne osobe koje stanuju u Vašem kućanstvu. Odgovorni ste za nadzor nad maloljetnim osobama koje ovdje koriste Vaše podatke, te za istinitost i točnost podataka koje nam dajete za provedbu rezervacije ili financijske transakcije. U slučaju bilo kakve zloupotrebe ove stranice (upis lažne rezervacije ili sl.) bit će Vam onemogućen pristup našim web stranicama.

Travelino d.o.o.  trudit će se provjeravati točnost podataka na ovim stranicama i ujedno širiti ponudu.

Travelino d.o.o