+385 1 553 1464
info@travelino.hr
+385 (0)1 553 1464
info@travelino.hr
 

Google+
Travelino d.o.o.
turistička agencija

Božidara Magovca 30
HR-10000 Zagreb

 
Kako rezervirati ?

Kako rezervirati ?

U sljedećih 6 koraka pokazati ćemo Vam kako pronaći i uspješno rezervirati smještaj iz naše ponude, direktno iz Vašeg doma:

1. PRETRAGA SMJEŠTAJA

Kako biste pronašli smještaj koji najviše odgovara Vašim potrebama možete koristiti tražilice na našoj stranici. Pretragu je moguće vršiti po datumu usluge, po broju osoba, po destinaciji, po vrsti smještaja, po kategoriji, samo akcije  i ili kombinirati navedene parametre.
Odaberite način pretraživanja unesite svoje zahtjeve i kliknite opciju Pretraži.


2. IZBOR SMJEŠTAJNE JEDINICE

Kako biste što lakše izabrali objekt koji najviše odgovara Vašim očekivanjima prikupili smo i stavili Vam na raspolaganje velik broj informacija o samom objektu i njegovoj okolici. Uz svaki objekt naći ćete detaljan opis karakteristika i velik broj fotografija, te raspoloživost sa pripadajućim cjenikom.
Nakon konačnog odabira jedinice u kojoj želite boraviti kliknite na gumb pošaljite upit.
Nakon odabira paket aranžmana ispuniti i poslati  kontaktni obrazac.


3. REZERVACIJSKI OBRAZAC

Potrebno je izvršiti prijavu Vašeg interesa za određenim objektom ispunjavajući obrazac za rezervacijom. Kako bi daljnja obrada Vašeg zahtjeva bila moguća, važno je da u tražena polja unesete sve informacije koje se od Vas traže.

4. IZRAČUN CIJENE I PROVJERA RASPOLOŽIVOSTI

Ovisno o izabranom terminu smještajnu jedinicu je moguće rezervirati odmah on-line ili isključivo nakon naše potvrde (unutar 24h) e-mailom o raspoloživosti, alternativnoj ponudi  i opcijama.
Sustav će izračunati krajnju cijenu sa svim popustima i doplatama, ukoliko nije drugačije navedeno.


5. POTVRDA REZERVACIJE

Nakon što Vas e-mailom obavijestimo da je smještajna jedinica slobodna u traženom periodu, do navedenog  datuma opcije,  uplatom  Vaša rezervacija postaje valjana.
Ukoliko se smještajna  jedinica može rezervirati on-line biti ćete usmjereni na stranicu za plaćanje. Uplatom Vaša rezervacija postaje valjana.

        
6. UPLATA REZERVACIJE - UGOVOR I VOUCHER

Travelino d.o.o. jamči zaštitu i siguran prijenos vaših podataka.
Nakon izvršene rezervacije uplatom 30% vrijednosti aranžmana, smještaj je potvrđen i rezerviran,  a uplata 70% do punog iznosa je najmanje 21 dan prije polaska.
Ukoliko je Vaš dolazak unutar 21 dan potrebno je uplatiti cjelokupni iznos kako biste potvrdili rezervaciju.
Rezervaciju možete uplatiti općom uplatnicom, internet bankarstvom,  kreditnom karticom ili bankovnom doznakom.
Nakon izvršene uplate dobiti ćete Ugovor, a nakon konačne uplate Voucher kao potvrdu Vaše rezervacije sa potrebnim/korisnim informacijama o uplaćenim uslugama.


PAKET ARANŽMANE S PRIJEVOZOM izaberite iz našeg preglednika putovanja. Nakon što odaberete svoje putovanje klik na gumb pošalji upit odveti će Vas do kontakt obrasca.
Ispunite Vaše podatke i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko niste sigurni koje putovanje iz naše ponude bi bilo najbolje za Vas nazovite nas na info telefon (0)1/553-1464, ili nam pošaljite mail sa svojim željama na info@travelino.hr i mi ćemo Vam predložiti naj putovanje  ili putovanje skrojeno baš za Vas!