Travel Agency & DMC
+385 1 553 1464
incoming@travelino.hr
+385 (0)1 553 1464
info@travelino.hr
 

Google+
Travelino Ltd.
Travel Agency

Avenija Dubrovnik 10
HR-10000 Zagreb

 
Terms of payment

Terms of payment


1. Credit Card online:
  • MasterCard
  • American Express
  • Diners
  • Visa

2. Internet banking

3. Bank Transfer

1. Kreditnom karticom online:MasterCard, American Express, Diners, Visa
Odabirom opcije Rezerviraj u dijelu Status upita, računalo će Vas voditi prema formularu koji ćete ispuniti i poslati online. Vaši podaci (broj kartice, valjanost kartice, kontrolni broj , ime i prezime, adresa, mjesto i poštanski broj, država kupca) bit će zaštićeni sigurnosnim SSL protokolom.
Ime i prezime, adresa i  mjesto upisuju se bez hrvatskih dijakritičkih znakova ČĆŽŠĐ.

Kontrolni broj je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj otisnut na kartici, koji se ne pohranjuje na magnetskoj traci kartice niti se pojavljuje na računima i potvrdama trgovaca. Kontrolni broj služi kao dokaz da fizički posjedujete karticu u trenutku online kupnje i smanjuje mogućnost zlouporabe.
Položaj kontrolnog broja ovisi o kartici. Za izabranu karticu unesite odgovarajući kontrolni broj prema sljedećim uputama.

Na American Express karticama izdanim u Hrvatskoj koje počinju znamenkama 3775 postoji troznamenkasti kontrolni broj otisnut na poleđini kartice (posljednja desna grupa od 3 znamenke) kojeg je potrebno upisati. Za ostale American Express kartice potrebno je upisati četveroznamenkasti broj otisnut na prednjoj strani kartice.

Napomena:
Online uplatom odabirete način plaćanja i poslanom autorizacijom ovlašćujete nas da naplatimo kompletan iznos dinamikom koju ste odabrali.
Kreditnu karticu teretimo za iznos izražen u kunama po prodajnom tečaju za devize PBZ banke na dan terećenja kartice.

4. Plaćanje bankovnom doznakom iz inozemstva
Gosti iz inozemstva mogu svoje rezervacije platiti bankovnim transferom na naš račun. Troškove bankovnih transfera snosi
gost u cijelosti.

5. Dinamika plaćanja
Prema našim Opcim uvjetima putovanja, uplatu rezervacije moguce je izvršiti na dva načina: ukupan iznos odmah po potvrdi rezervacije ili u 2 rate. Ukoliko izaberete placanje u 2 rate, akontacija se placa odmah po potvrdi rezervacije a saldo rezervacije ste dužni uplatiti do datuma navedenog na kalkulaciji/predracunu koji cete dobiti od nas nakon potvrde rezervacije. Iznosi akontacije te iznosi i datumi naplate salda/ukupnog iznosa se razlikuju prema vrsti usluge/rezervacije:

Hotelski smještaj:
100% cijene usluge smještaja po odobrenom upitu (obavezno ukoliko do datuma dolaska ima manje od 21 dan)
30% cijene usluge smještaja po odobrenom upitu,
70% cijene usluge smještaja minimalno 21 dan prije pocetka konzumacije usluge